Spinning

Tijdens het winterseizoen is het voor de meeste lastig om buiten het weekend om op de fiets te zitten. Wanneer het dan in het weekend ook nog een slecht weer is komt er soms niks van fietsen terecht in het weekend.

Als Wielerclub SV Putten hebben we sinds oktober 2009 een afspraak met Sportcentrum Rinjani voor spinning tijdens het winter seizoen. Van oktober tot en met maart is er een spinning les op woensdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur. Deze les is enigzins aangepast voor ons als club.

Na afloop van de les wordt er geregeld nog wat gedronken door een aantal, uiteraard is dit geen verplichting. Voor aanvang van het spinning seizoen worden de leden per mail geinformeerd over de kosten en mogelijkheden van dat winter seizoen.

Ook lid worden van onze club? Dat kan! Schrijf je online in. Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Ook lid worden van onze club? Dat kan! Schrijf je online in.
Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van onze activiteiten.