Stoemperstocht

Dit jaar wederom nieuwe routes tijdens de 23ste editie van de Stoemperstocht welke op zaterdag 26 oktober gereden zal worden.

De mooiste opwarmer voor het winterseizoen! Ben je verzot op een technische parcours en verlaat je graag de gebaande paden? Dan is de Stoemperstocht echt iets voor jou. Volop singletracks en nagenoeg onverharde routes, langs onbekende stukjes heide en bos op de noordelijke Veluwe.

Deze tocht is vroeg in het seizoen, de natuur ligt er eind oktober nog mooi bij. Geniet dus van de herfstkleuren. Aansterken? Onderweg zijn prima verzorgingsposten. De erwtensoep staat bovendien klaar bij de finish. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel, Stichting de Pinnenburg Putten.

De routes van dit jaar zijn: 35km, 50km en 70km. Start en finish in Putten. De routes zijn samengesteld in overleg met natuurbeheerders en gemeenten.

Voor een video impressie van deze tocht klik hier met dank aan MTB Veluwe Sallands

Startplaats:

Clubhuis aan de Hooiweg in Putten.
adres: Hooiweg 4b, postcode 3882MS, Putten

Starttijd

Er kan gestart worden tussen 09:00uur en 10:30uur.

Inschrijfgeld

NTFU leden: €. 4,00
Niet leden:    €. 5,00
jeud t/m 16:  gratis

Ook lid worden van onze club? Dat kan! Schrijf je online in. Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van onze activiteiten.