Wielrennen

Tijdens het zomerseizoen wordt er wekelijks in groepsverband op de racefiets gereden.

De A- en B-groep rijden van april t/m september op de maandagavond, woensdagavond en zaterdagochtend. De A-groep rijdt met een snelheid van boven de 35 km per uur, de B-groep rijdt met een snelheid tussen de 28 en 35 km per uur. Wanneer je niet zeker weet dat je het tempo van de A-groep kunt volgen ga dan eerst met de B-groep mee.

De C-groep rijdt van maart t/m oktober op dinsdagmiddag en zaterdagochtend. De rijsnelheid van de C-groep ligt tussen de 25 en 28 km per uur.

Met uitzondering van de C-groep op de dinsdagmiddag wordt er altijd gestart vanaf het clubgebouw aan de Hooiweg 4b. Op de dinsdagmiddag wordt er door de C-groep gestart vanaf de Kerkstraat 132.

Toeragenda:

Ook lid worden van onze club? Dat kan! Schrijf je online in. Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Ook lid worden van onze club? Dat kan! Schrijf je online in.
Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van onze activiteiten.