Mountainbiken

Mountainbike met een groep door de bossen van Putten en omstreken.

Volwassenen

Voor de volwassenen is er in de regel een training op de woensdagavond tijdens de zomertijd. Regelmatig zal er een rit gemaakt worden in het bos waar de trainingen op diverse locaties zullen worden uitgevoerd om de techniek van de mountainbiker te bevorderen. Het vertrek voor deze ritten zal zijn vanaf het Clubhuis aan de Hooiweg in  Putten. De trainingen zijn in eerste instantie bedoeld voor leden van de mountainbike afdeling van Wielerclub SV Putten, wanneer je nog geen lid bent is het wel mogelijk om een aantal keer mee te gaan op proef.

Trainingen

Training A-Groep

Training B-Groep

Training C-Groep

Zaterdagrit

Fiets je een keer mee met de club? Gezellig! Om de sfeer te proeven kan je altijd vrijblijvend een aantal keer mee fietsen. Zo leer je de groep kennen en maak je kennis met fietsen in een groep als je dat nog niet eerder gedaan hebt. 

Jeugd

Voor de jeugd word er elke woensdagmiddag een training georganiseerd. Deze training vindt plaats in twee groepen. Deze groepen worden door een door een zes-tal enthousiaste begeleiders begeleid.

De training begint op woensdagmiddag om 17:15 en eindigt tussen 18:30 en 18:45 en worden gestart vanaf het clubgebouw aan de Hooiweg (Clubgebouw van de Fiets Cross Club).

Normaal wordt er in twee groepen gereden waarvan de ene groep bij het clubgebouw blijft en de andere groep het bos in gaat. De groep die de ene week bij het clubgebouw vertrekt zal de week erop het bos in gaan. Bij het clubgebouw zal er vooral gewerkt worden aan de techniek van het mountainbiken om deze de andere week te kunnen toepassen tijdens de rit in het bos.

Wanneer je geïnteresseerd bent om lid te worden van de club en graag een keer mee wilt doen op proef dan is hier de mogelijkheid toe. Ook wanneer je niet over een mountainbike beschikt kun je een keer komen proberen, de club beschikt hiervoor over een aantal mountainbikes.

Updates

Volg SV Putten op Instagram

Word lid

Leuk dat je lid wil worden van Wielerclub SV Putten! Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om je aanmelding definitief te maken!