Wielrennen

Koers met de Wielerclub van SV Putten over het asfalt van de Veluwe.

Over

Nergens kun je zo mooi fietsen als op de Veluwe. Wielerclub SV Putten, bekend van Stoemperstocht, is je perfecte startplek. Voor tochten maar ook voor het fietsen in clubverband op de racefiets, mountainbike en in de winter zelfs de spinningfiets. Zomer’s wordt op de racefiets wekelijks in groepsverband gereden. Elke groep zijn eigen rijsnelheid. 

Trainingen

Training A-Groep

Training B-Groep

Training C-Groep

Zaterdagrit

Fiets je een keer mee met de club? Gezellig! Om de sfeer te proeven kan je altijd vrijblijvend een aantal keer mee fietsen. Zo leer je de groep kennen en maak je kennis met fietsen in een groep als je dat nog niet eerder gedaan hebt. 

Binnen de club maken we gebruik van Cyql. De app van de NTFU waar wij de route van de training in zetten en je kan aangeven dat je aanwezig bent. 

Jeugd

Ook voor de jeugd zijn er allerlei mogelijkheden. Ben of ken jij een jeugdlid dat graag eens met ons meefietst? Stuur even een berichtje naar Glenn (hierboven te vinden), dan plannen we direct jouw eerste training in, leuk! 

Vragen? Ook dan kan je ons natuurlijk even een berichtje sturen.

Updates

Volg SV Putten op Instagram

Word lid

Leuk dat je lid wil worden van Wielerclub SV Putten! Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om je aanmelding definitief te maken!