Stoemperstocht

Zaterdag 28 oktober
Putten, Gelderland

Over

De mooiste opwarmer voor het winterseizoen! Ben je verzot op een technische parcours en verlaat je graag de gebaande paden? Dan is de Stoemperstocht echt iets voor jou. Volop singletracks en nagenoeg onverharde routes, langs onbekende stukjes heide en bos op de noordelijke Veluwe.

Deze tocht is vroeg in het seizoen, de natuur ligt er eind oktober nog mooi bij. Geniet dus van de herfstkleuren. Aansterken? Onderweg zijn prima verzorgingsposten. De erwtensoep staat bovendien klaar bij de finish. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.

Parkeren

Kom je met de auto en wil je graag jouw auto parkeren? Geen probleem. Stel jouw navigatie in op Halvinkhuizerweg 80, Putten. 

Routes

Er is keus uit verschillende routes van verschillende afstanden. Start (Hooiweg 4b) en finish in Putten. De routes zijn samengesteld in overleg met natuurbeheerders en gemeenten.

Aanmelden

Wil jij je online aanmelden om mee te doen met de Stoemperstocht 29 oktober? Dat kan via Fietssport.nl. Daar kan je ook de meest recente routes vinden.

Volg SV Putten op Instagram

Word lid

Leuk dat je lid wil worden van Wielerclub SV Putten! Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om je aanmelding definitief te maken!